Tjej som inte gillar träning

Träning för personer som inte gillar träning

Det är lätt att träna för dem som gillar det och det är svårt för dem som inte gillar det. Det är knappast hjärnkirurgi! Hur kan man då göra för att hitta ett bra sätt att träna om man inte gillar träning? Det är faktiskt ganska lätt! Hur gör man? Man sitter ner och funderar över vad man gillar när det kommer till rörelse.

Gillar du att promenera med en kompis på stan med en take away kaffe? Gör det då, men se till att utöka promenaden lite extra så att det blir en längre promenad! Simmar du mycket på sommaren? Börja göra det i badhuset året om! Är det kanske dans som är ditt stora intresse? Det finns en hel massa olika danskurser att hoppa på runt om i landet, så det är bara att passa på och välja ut en kurs som sammanfaller med just den dans du vill lära dig bättre!

Maten då?

Det är ofta så att maten står i vägen för många som vill träna och leva ett mer hälsosamt liv. Varför? För att det helt enkelt är som så att det är svårt att gå ifrån invanda mönster. Är man van vid att äta mycket snabbmat och annat skräp så blir det svårt att börja äta mindre socker och dåligt fett, det är ju en självklarhet. Långsamma kolhydrater och sockerdetox samt insmygande av bra och nyttiga livsmedel i kosten är en prövning i början, men ack vad tacksam man är efteråt!